• sns03
  • sns01
  • sns02
  • youtube(1)
69586bd9

Fishing Bagian Putar

Pedaran pondok:

SINGKURAN BAJA NGAPÉSAN KANGSA  

1. Urang gaduh swivels pikeun sadaya aplikasi fishing komérsial.
2. Kisaran swivels fishing fishing kami kalebet tapi henteu diwatesan ku swivels leaded, 8 jenis, rolling, box, crane, branch and heavy duty figure 8 swivels

 


Detil Produk

Tanda Produk

Swivel Kawajiban beurat sareng Konektor snap Screwed pikeun Spearfishing

Bahan: stainless steel pikeun snap, tambaga pikeun puter

Panjang puter dina 25mm, tés putus dina 170kg = 374lb

Ngaran Barang tugas beurat puteran ku ngaco snap Bahan stainless steel sareng tambaga
Kelir sakumaha gambar Ngepak polybags
Ukuranna 70mm Aplikasi panyambungna mancing
Ukuranna Tés KTP OD Panjangna
10.5 800 0,23 0,405 1.34
9 550 0,195 0,346 1.14
8 450 0,175 0,306 1.07
7 375 0,150 0,266 0,990
6 350 0,125 0,229 0,9
5 325 0,1 0,189 0,795
4 300 0,075 0,15 0,678
3.5 275 0,062 0,137 0,640
3 200 0,66 0,079 0,560

Paking:

Ukuran karton 29 * 20 * 13 CM atanapi pamundut pelanggan
Ukuran palét 120 * 80 * 80 CM atanapi pamundut pelanggan
Waktos prosés 3-7 dinten damel sapertos biasa. Éta bakal dumasar kana jumlah pesanan anu lengkep.

Rincian Packing

Metode 1: Nyusut pilem, teras dimuat sacara ageung
Metode 2: Nyusut pilem + kotak + palét / kai kasus
Metode 3: PP + kasus kai
Metode 4: Sakumaha sarat konsumén 'atanapi disawalakeun

- Bahan: 316 Stainless Steel; Kuningan

- Panjangna: sakitar. 30mm

- Lebar: Kira-kira. 8mm

- Diameter liang: sakitar. 5mm


  • Saméméhna:
  • Teras: